Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.8g6.8kcal0g1.7g0g0g
Raparperi 8.4g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Culinesse (Flora), annos 10g2.2g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g90kcal1.2g13.8g3g0.4g
Valittu annoskoko20g45kcal0.6g6.9g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.3g3.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g222kcal3g34g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570