Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g11g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g5g11kcal0.6g0.1g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g43kcal1.6g4.4g2g0.4g
Valittu annoskoko20g21kcal0.8g2.2g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g105kcal3.9g10.8g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219