Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 8.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pekoni, paistettu 3g15kcal0.5g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g2.6g8.7kcal0.7g0g0.7g0g
Maito, Kevyt3.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g63kcal3.4g0.8g5.2g0.4g
Valittu annoskoko20g31kcal1.7g0.4g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.9g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g153kcal8.3g2g12.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018