Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.4.1g14kcal0.5g2.8g0.1g0.2g
Kevytmaito (Valio)13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g58kcal2.6g6.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko21g29kcal1.3g3.4g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.7g1.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g142kcal6.3g16.6g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000