Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g10g15kcal1.7g0.4g0.7g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g2.6g8.5kcal0.6g1.3g0g0.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3.1g10kcal0.8g1.4g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g77kcal6.4g8.2g1.6g1.4g
Valittu annoskoko20g39kcal3.2g4.1g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.6g2.1g0.4g0.4g
Arvot/100g100g190kcal15.8g20.2g3.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813