Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.3g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g49kcal4.2g0.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko20g25kcal2.1g0.4g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1.1g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g121kcal10.3g2g8.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461