Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen8.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2.9g8.2kcal0.1g0.2g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.9g10kcal1.1g0g0.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.3g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g53kcal3.6g1.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko20g27kcal1.8g0.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.9g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g130kcal8.8g2.9g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317