Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 4.1g6.4kcal0.5g0.2g0.4g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%3.4g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)2.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g29kcal1.4g1.8g1.8g0g
Valittu annoskoko21g15kcal0.7g0.9g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.4g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g71kcal3.4g4.4g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609