Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.4g18kcal1.2g0g1.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.8g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g7.3g5.8kcal0.8g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g52kcal4.2g1.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko21g26kcal2.1g0.7g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.1g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.2g3.4g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573