Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g12g17kcal1.9g0.4g0.9g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)3.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g2.8g10kcal0.2g2.2g0g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g60kcal4.2g5.8g2g0g
Valittu annoskoko20g30kcal2.1g2.9g1g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.1g1.5g0.5g0g
Arvot/100g100g148kcal10.3g14.2g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056