Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g12kcal0.6g1g0.6g0g
Valittu annoskoko21g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g30kcal1.5g2.4g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954