Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g10g12kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g7.5g10kcal1.6g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g1.3g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g52kcal5g5.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko21g26kcal2.5g2.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.3g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.1g13.1g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416