Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 2.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.1g3.6kcal0.1g0g0.4g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 3.1g8.7kcal0.3g0.3g0.7g0g
Sitruuna kuorittu 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g34kcal1g2.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko21g17kcal0.5g1.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.3g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g83kcal2.4g5.9g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209