Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g8.8g11kcal0.4g0.2g0.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.3g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.8g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka1.6g4.8kcal0.2g1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g87kcal5.4g3.8g5.6g0.6g
Valittu annoskoko21g44kcal2.7g1.9g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.4g1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.2g13.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368