PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 12g4.4kcal0g0.8g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g1.2g6.7kcal0g0g0.7g0g
Maito, Kevyt0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g60kcal1.2g8g2g1g
Valittu annoskoko21g30kcal0.6g4g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.3g2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g147kcal2.9g19.5g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219