Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 4.7g9kcal1.4g0g0.4g0g
Siankylki, raaka1.2g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g43kcal3.4g2.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko21g22kcal1.7g1.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.9g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g6.8g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933