Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK3.5g6kcal0.4g0.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g24kcal1g2.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g12kcal0.5g1.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g60kcal2.5g6.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174