Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa4.6g6kcal0.8g0.1g0.3g0g
Valio fraiche 5%1.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.8g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)0.7g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)10g12kcal1.1g7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g60kcal4.8g14.8g2.6g0g
Valittu annoskoko21g30kcal2.4g7.4g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.2g3.7g0.7g0g
Arvot/100g100g147kcal11.7g36.1g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821