Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g46kcal3.6g0.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko21g23kcal1.8g0.2g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.9g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g112kcal8.7g1g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667