Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.4g7.5kcal0.9g0g0.4g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino4.4g15kcal1g2.3g0.2g0.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g63kcal5g5.8g2g0.6g
Valittu annoskoko21g32kcal2.5g2.9g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.3g1.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g154kcal12.1g14.1g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649