Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)8.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Silakkafilee 11g15kcal1.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g38kcal3.6g1.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko21g19kcal1.8g0.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.9g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g91kcal8.7g3.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092