Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g3.7g28kcal0g0g3.1g0g
Sokeri3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)7.5g23kcal1.3g4g0.2g1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Marianne crush 150g2.6g11kcal0g2.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g161kcal3.4g19.4g7.6g2g
Valittu annoskoko21g81kcal1.7g9.7g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna10g40kcal0.9g4.9g1.9g0.5g
Arvot/100g100g391kcal8.3g47.1g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622