Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g5g26kcal1.5g0.7g2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g1.2g2.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g1.6g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala2.6g8.4kcal0.4g1.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g84kcal4.2g6.6g4.4g2g
Valittu annoskoko21g42kcal2.1g3.3g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.1g1.7g1.1g0.5g
Arvot/100g100g205kcal10.2g16g10.7g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236722