Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g11g12kcal0.9g2.2g0g0.6g
Punajuuri, keitetty, suolaton 7.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g51kcal2g6.6g1.8g1.6g
Valittu annoskoko21g26kcal1g3.3g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.5g1.7g0.5g0.4g
Arvot/100g100g124kcal4.9g16g4.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390