PaukkuMaissin kanasalaatti

Ota katkaravut sulamaan, laita kananmunat kiehumaan ja paista pikotut kanat voissa (voin sekaan voi lorauttaa myös soijaa ja kanat voi pilkkoa myös paistamisen jälkeen jäähtyneinä, jolloin niistä tulee mehevämpiä).

Ripottele kanoihin esim Maldon suolaa.

Pilko kasvikset ja revi mozzarellajuusto paloiksi.

Sekoita keskenään sulatetut katkaravut ja Caecar -kastike.

Kun kananmunat ovat kiehuneet 7 minuuttia, ota ne liedeltä ja säikäytä.

Kuori ja pilko jäähtyneet kananmunat.

Lisää pikotut kasvikset, mozzarella, jäähtynyt kana, ja kananmunat sekä katkarapuseos ja pesto suureen kulhoon ja sekoita.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä3g4.6kcal0.9g0g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kurkku 1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.4g0.3kcal0g0g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Viinirypäle,kivetön,vihreä2.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Mozzarella, Euroshopper1.8g4.6kcal0.3g0g0.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Katkarapu 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Caesar kastike (Saarioinen), annos 20g0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g0.3g1.4kcal0g0g0.1g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g39kcal3g1.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g19kcal1.5g0.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g95kcal7.4g3.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332989