Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g13kcal0.2g1g0.6g0.4g
Valittu annoskoko21g7kcal0.1g0.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g32kcal0.5g2.4g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738