Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus0.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g4.4g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g24kcal1.6g2.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko21g12kcal0.8g1.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g58kcal3.9g6.8g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196