Vattusuun kevyt kääretorttu

Pohja:
4 munaa
1 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
3/4 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk (200g) Sunnuntai Vanilja-tuorejuustotyyppistä kasvirasvavalmistetta
200 g pakastevadelmia

Ohje:
1) Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

2) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon.

3) Levitä taikina kevyesti voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.

Tasoita ja paista uunin keskitasossa 7-10 minuuttia.

4) Kumoa torttupohja kevyesti sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota paperi varovasti ja anna jäähtyä.

5) Levitä jäähtyneelle pohjalle ensin tuorejuusto, sitten vadelmat.

Kääri levy paperia apuna käyttäen rullaksi.

Tmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 6g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g3.9kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g5g14kcal0.4g0.6g1g0g
Vadelma 5g2.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g80kcal2.6g9.4g3g0.4g
Valittu annoskoko21g40kcal1.3g4.7g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.7g2.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g194kcal6.3g22.7g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51751