Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis9g10kcal2g0g0.3g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g27kcal4.2g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko21g13kcal2.1g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal1.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal10.1g1.4g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183