Namikanasalaatti

Leikkele sipuli, salaatti, kurkku ja kirsikkatomaatit kulhoon.

Laita Creme Bonjour Valkosipuli & Yrtti -salaattijuusto näiden päälle.

Paista maustamaton kanafilee, laita se juuston päälle jotta sen lämpö sulattaa juuston.

Purista puolikkaasta sitruunasta mehut vielä mukaan, sekoita ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Morbanth
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g4.4g1.1kcal0g0g0g0g
Kurkku 3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli2.2g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Kanafileesuikale (Atria), annos 150g5.3g7.9kcal0.8g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g34kcal1.8g1g2.2g0.2g
Valittu annoskoko21g17kcal0.9g0.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.3g2.4g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139642