Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras2g6.2kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g2.9g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g25kcal1.4g4.2g0.2g0.8g
Valittu annoskoko21g12kcal0.7g2.1g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g1.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g60kcal3.4g10.1g0.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374