Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 8.2g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.6g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2g6.7kcal0g0.1g0.7g0g
Pekoni, paistettu 0.5g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g70kcal4.6g0.6g5.4g0.4g
Valittu annoskoko21g35kcal2.3g0.3g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.2g0.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g170kcal11.1g1.4g13g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886