Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lampaanlihan, vähärasvainen1.2g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Kukkakaali, tuore1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.2g1.7kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g12kcal0.4g1g0.2g0g
Valittu annoskoko21g6kcal0.2g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g29kcal1g2.4g0.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758