Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g21kcal0.4g3.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko21g11kcal0.2g1.9g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.1g1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal1g9.1g0.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305