Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Selleri, annos 50g1.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g31kcal2g2.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko21g15kcal1g1.2g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g74kcal4.8g5.8g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970