Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)5.9g11kcal1.1g0g0.6g0g
Hapukoor 20% (Alma)4.1g8.4kcal0.1g0.1g0.8g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Hapankorppu 3g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1g0.2kcal0g0g0g0g
Liivate 0.4g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g86kcal3.8g4.2g5.4g1g
Valittu annoskoko21g43kcal1.9g2.1g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal1g1.1g1.4g0.3g
Arvot/100g100g207kcal9.1g10g12.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254