Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1.9g6kcal0.3g1.1g0g0.2g
Maitojuoma, profeel, valio6.2g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.9g0.8kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g7.8g5.1kcal0.9g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g44kcal3.6g4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko21g22kcal1.8g2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.9g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g105kcal8.7g9.6g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040