Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 3.5g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g27kcal0.8g3.2g1g0.6g
Valittu annoskoko21g13kcal0.4g1.6g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.2g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g64kcal1.9g7.7g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902