Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 2.8g2.1kcal0.5g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g7g4.6kcal0.1g0.8g0g0g
Palsternakka 1.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g16kcal1.2g2g0g0.2g
Valittu annoskoko21g8kcal0.6g1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g4.8g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075