Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 16g4.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g33kcal0.4g1.2g2.6g0.8g
Valittu annoskoko21g16kcal0.2g0.6g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.1g0.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g78kcal1g2.9g6.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180