Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g11g13kcal2.4g0g0.3g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%5.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g3.3g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g53kcal5.2g1.2g3g0g
Valittu annoskoko21g27kcal2.6g0.6g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.3g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g129kcal12.6g2.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393