Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kuohukerma3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.6g2.3kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 5.9g11kcal1.6g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g74kcal5g0.6g5.6g0g
Valittu annoskoko21g37kcal2.5g0.3g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g19kcal1.3g0.2g1.4g0g
Arvot/100g100g177kcal12g1.4g13.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005