Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.3g11kcal0.4g0g1.2g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g47kcal1.8g0.8g4.2g0.2g
Valittu annoskoko21g24kcal0.9g0.4g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.5g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g114kcal4.3g1.9g10.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272