Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %1.6g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.2g3kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g56kcal4g1.2g4g0.4g
Valittu annoskoko21g28kcal2g0.6g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.6g2.9g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202