Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g6.8g25kcal1g4.9g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 6.8g2.4kcal0.3g0.1g0g0.2g
Katkarapu pienet (pirkka)4.9g3.2kcal0.7g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g77kcal4g10.2g2g0.4g
Valittu annoskoko21g39kcal2g5.1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1g2.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g187kcal9.7g24.6g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886