Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Spagetti Myllyn Paras5.5g19kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.2g4kcal0.6g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g82kcal3.2g9.8g2.8g1g
Valittu annoskoko21g41kcal1.6g4.9g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal0.8g2.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g197kcal7.7g23.7g6.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117569