Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman3.1g5.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g16kcal0.8g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko21g8kcal0.4g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g38kcal1.9g1.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512