Kanapiirakka

Yhdistä pohjan ainekset, kaada leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.

Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä, lisää ruskistumisen jälkeen sipulit ja chili.

Mausta.

Lisää kypsymisen loppuvaiheessa paloiteltu kesäkurpitsa.

Kaada/asettele seos piirakkapohjan päälle.

Paista 200c n. 30min.

Mausteina itsellä:
- reippaasti suolaa (myös piirakkapohjassa)
- paprikajauhetta n. 2tl
- korianterinsiemeniä rouhittuna n. 1rkl
- mustapippuria myllystä n. 1tl
- cayennepippuria ja juustokuminaa molempia n. ½tl

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 534 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.9g2.7kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g2.3g7.5kcal0.4g1.4g0.1g0.2g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)5.9g6.5kcal1.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g45kcal4.4g3.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko21g22kcal2.2g1.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal1.1g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g107kcal10.5g8.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410917