Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)4.2g14kcal0.3g3.3g0g0g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%8.4g14kcal1.6g0g0.8g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g5.2g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Kantarelli eli keltavahvero3.1g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g65kcal4.4g7.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko21g33kcal2.2g3.9g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.1g2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g157kcal10.5g18.7g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136