Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)1.8g5.5kcal0.2g1.1g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 8.8g11kcal1.8g0g0.4g0g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.4g1kcal0.2g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti 4.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g48kcal4.8g3.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko21g24kcal2.4g1.6g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal1.2g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g113kcal11.4g7.6g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550